24 травня 2024

Презентація платформи НОРЕ

 23 травня 2024 року  в затишному просторі Здорівської гімназії  Васильківської міської ради відбулося інформаційно-методичне засідання професійної спільноти практичних психологів  і соціальних педагогів ЗО на тему «Виклики сьогодення в роботі професійної спільноти психологічної служби закладів освіти Васильківської МТГ» і  практикум «Ментальне здоров’я: стратегії і техніки підтримки і самодопомоги».  Модераторка зустрічі -  Світлана ФЕДОРЧЕНКО, психологиня  ЦПРПП Васильківської МТГ

У дружньому колі колежанки обмінялися думками, зробили  SWOT- аналіз діяльності за 2023/2024 навчальний рік. Визначилися щодо тематики і форм підвищення професійної майстерності у рамках професійних проектів Центру професійного розвитку педагогічних працівників на наступний 2024/2025 навчальний рік. 

Ольга РОЛІК, практичний психолог ОЗО "Васильківський академічний ліцей "Престиж", презентувала спільноті  НОРЕ -  платформу професійного розвитку, підтримки та посилення спроможності психологів, соціальних педагогів і вчителів у питаннях психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу в умовах війни та у післявоєнний час.

Надія ДІРА провела коко-тест «Гарнятко кави» із використанням МАК-карток.

Учасниці заходу поповнили баланс  ресурсів, визначились з ключами самодопомоги, склали валізи у відпустку, обмінялися літачками побажань, потурбувались про власне тіло.

Практикум з тілесної терапії для зняття стресу та емоційної напруги провела Тетяна Муха, практичний психолог ДНЗ №10.

Красно дякуємо директору гімназії Петрику Григорію Степановичу  за чудову екскурсію закладом освіти, теплоту та гостинність.


 




Немає коментарів: