11 лютого 2020

Інтерактивний практикум для практичних психологів, соціальних педагогів

10 лютого 2020 року проведено інтерактивний практикум для практичних психологів, соціальних педагогів до всесвітнього Дня безпечного Інтернету «Інноваційні технології в роботі психологічної служби». Керівник міського методичного об’єднання практичних психологів і соціальних педагогів Ролік Ольга Олександрівна, практичний психолог Васильківського академічного ліцею «Престиж», провела бесіду до Всесвітнього дня безпечного Інтернету, запропонувала перегляд мультфільму «Безпечний інтернет», який буде корисним для учнів закладів освіти. Познайомилися присутні з матеріалами квесту «Пригоди у комп’ютерному королівстві». Водночас було проведено практичне заняття з профорієнтації «Активізуючий опитувальник «За і протии» та робота за технікою «Карта особистості: Ресурси».
Практичний психолог Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Журавель Юлія Альбертівна провела практичне заняття з пісочної терапії, поділилася зернинами власного досвіду з використання такого виду арт-терапії у роботі з дітьми різного віку.
На завершення роботи інтерактивного практикуму його учасники створили цікаві арт-композиції в техніці «Інсталяція», яку презентувала Дерев’янко Людмила Петрівна, методист науково-методичного центру відділу освіти.
Інтерактивний практикум був інформаційно насиченим та змістовним.





Немає коментарів: