20 листопада 2018

Формування громадянської та екологічної компетентностей в учнів початкових класів


20 листопада 2018 року на базі Васильківської ЗОШ І-ІІІ супенів № 9 у формі тренінгу відбулося чергове засідання творчої майстерні вчителів початкових класів з проблеми "Формування громадянської та екологічної компетентностей в учнів початкових класів", у роботі якої взяла участь методист науково-методичного центру Максимчук Тетяна Василівна.

Позитивної психологічної атмосфери на початку роботи творчої майстерні задала практичний психолог Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 Ролік Ольга Олександрівна.

Керівник майстерні Охріменко Юлія Володимирівна представила проблемне питання через призму Державного стандарту початкової освіти та зупинилася на важливому значенні громадянської компетентності у формуванні демократичного суспільства. 
Працюючи в групах, учасники більш детально розкрили питання ролі вчителя у формуванні громадянської компетентності в підростаючого покоління. У ході обговорення дійшли до висновків, щоб стати для учнiв взiрцем людини з високим рівнем «громадянськості», учитель повинен формувати громадянську компететність також і у себе.
Заняття пройшло цікаво, творчо та емоційно.









Немає коментарів: